Seyhan Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügünce organize edilen sosyal yardim, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Aladag-Kislak Köyüne giden Seyhan Belediyesi Baskan Yardimcisi Rukiye Çinkiliç, Yarbasi Belediye Baskani Mustafa Kaynar, Atlas Yardimlasma Dernegi Baskani Ferda Altundas ile birlikte Seyhan Belediyesi’nden Sosyologlar ve Ulastirma Bakanligi temsilcisi ilk olarak Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik’i ziyaret etti.

 

ALADAG BELEDIYE BASKANI AKGEDIK’E ZIYARET

Yurt yangini nedeniyle üzüntülerini dile getiren grup, Akgedik’e yardimlasma duygusuyla ailelerin yaninda olduklarini aktardilar. Baskan Akgedik ziyaret ve yardimlasma nedeniyle katilimcilara tesekkür etti.  Grup daha sonra Seyhan Belediyesi’nin öncülügünde hazirlanan yardimlarin dagitimi için Yurt yangininda yasamini yitiren veya yanginda yaralanan daha sonra sagligina kavusan çocuklarin ailelerinin bulundugu Kislak köyüne geçildi.

 

AILELERE VE ÇOCUKLARA GIDA, KIYAFET VE MORAL DESTEGI

Burada Yasamini yitiren ve Yurt yangininda yaralanan daha sonra sagligina kavusan çocuklarin ihtiyaç sahibi aileleri tek tek ziyaret edildi. Ziyaretlerde Seyhan Belediyesi Baskan Yardimcisi Rukiye Çinkiliç, Yarbasi Belediye Baskani Mustafa Kaynar, Atlas Yardimlasma Dernegi Baskani Ferda Altundas ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kaban, bere, atki gibi Kiyafet ürünleri, Bot, Kirtasiye ürünleri, çanta, Gida kolisi ve oyuncak dagitimini gerçeklestirdiler.  Ailelere ve çocuklara moral destegi verdiler.

 

ÇOCUKLARIN RUHSAL GELISIMINE KÜÇÜK KATKI!

Seyhan Belediyesi, özellikle çocuklarin, karinlarini doyurma ve soguktan koruma disinda ruhsal ve duygusal olarak ta saglikli gelisimine katki vermek amaciyla çalisma yapti. Seyhan Belediyesinden 2 Sosyolog aile ve çocuklara yönelik gözlem yapti. Ayrica Kres Müdürlügü bünyesinde bulunan ögretmenlerin kendi elleriyle yaptigi oyuncaklar da hediye edilerek çocuklarin, normalde köyde bulunamayan oyuncaklarla, çocukluklarinin yasanmasina katki sunuldu.